Afdrukken

We Love Our Selmi

Artikel Bakker In Bedrijf - Oktober 2014

Met een kleine investering eenvoudig uw eigen chocoladeproducten maken met Selmi tempereermachines van HENK KOENEN. Nu ook met leasemogelijkheden.

'We love our Selmi'

lees meer

 MEDIA BiB screenshot 505x373

Afdrukken

Chocolaterie De lelie

Artikel Chocolaterie magazine (NL) - februari 2013

Chocolaterie de Lelie optimaliseert machinepark voor tijdwnst. Drie nieuwe tempereermachines en glaceerband.
Sjaak den Bleker van chooclaterie de Lelie uit Delft investeerde onlags in zijn machinepark: zijn werkruimte werd uitgebreid met drie Selmi tempereermachines en een Selmi glaceerband. Door deze investering kan er sneller en gemakkelijker worden gewerkt en bovendien ziet het eindproduct er nog beter uit.

lees meer

MEDIA choc2013

Afdrukken

Koersuitbreiding

Artikel Consudel  - oktober 2012

Koersuitbreiding Henk Koenen Chocolate Technology.
Henk Koenen kent de branche, weet de ins en outs en bezit een groot netwerk. Hoe is zo iemand binnen het bedrijf te vervangen, voor de zoon van Henk, Wiet Koenen, is dit een opgave. Hij heeft ambitieuse plannen voor de opvolging van zijn vader, de oprichter van Henk Koenen Chocolate technology.

lees meer

Consudel okt2012

 

 

Afdrukken

Tempereren met Selmi

Artikel Chocolaterie Magazine NL - maart 2012

Ontdek tempereren van chocolade met Selmi machines bij Henk Koenen. Maak net als Frank Haasnoot, WCM, chocolade van wereldklasse. 
Henk Koenen wordt gewaardeerd voor zijn expertise in innovatieve chocoladeverwerking. Het streven van dit bedrijf is de beste kwaliteit chocoladeverwerkingsmachines en onderhoudsdiensten aan u te leveren. Wiet Koenen is reeds de derde generatie die dit familiebedrijf naar een hoger niveau tilt. Chocolade van wereldniveau maken kan met de

chocolademachines uit het assortiment van Henk Koenen!

lees meer

ChocolaterieNL mrt2012