Afdrukken

Service

HENK KOENEN Chocolate Technology is gespecialiseerd in het technisch onderhoud, reparatie en revisie van alle soorten en maten chocolademachines.
Naast onderhoud kunt u bij HENK KOENEN terecht voor trainingen en cursussen. Maar ook als u een demonstratie wenst of tests wilt doen voor een specifieke productie.

Onderhoud & reparatie

Wij verzorgen het reguliere onderhoud en reparaties of aanpassingen aan uw machines. We hebben een eigen techische dienst welke op locatie of in onze werkplaats uw machines herstelt of verbetert.

SERV 05

Cursus & training

Wilt u uw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen? Dat kan! In Nederland maar ook in de Selmi Academy in Italie. Naast cursussen zijn er ook masterclasses van internationale top-chocolatiers.

SERV selmischool v01

Demonstraties & tests

Wilt u met eigen ogen zien hoe onze machines werken? Of wilt u een specifiek product ontwikkelen of testen? Kom naar ons of wij komen naar u, met onze demonstrateur of andere specialist.

SERV jacky v01

Handleidingen & hulp

Heeft u vragen over de werking of het onderhoud van uw machine? Of wilt u specifieke aanpassingen? Neem contact met ons op om uit te vinden wat er mogelijk is.

SERV vomachoc v01